Home Landelijke radio Peter Teekamp verlaat Radio Veronica

Peter Teekamp verlaat Radio Veronica

Peter Teekamp verlaat Radio Veronica per 31 maart 2013. Hij gaat zich bezig houden met een eigen meditatiecentrum. Momenteel presenteert hij 'Het beste uit de Top 1000 Allertijden'.

Teekamp is vanaf het eerste uur betrokken geweest bij het station en presenteerde in de loop der jaren programma’s als Goud van Oud, Top 40 Hitdossier en Het Beste uit de Top 1000 Allertijden. Teekamp over zijn vertrek: "Ik werk nu bijna tien jaar voor Radio Veronica. Hoewel ik het fijn vind te hebben bijgedragen aan het succes van het station, ben ik ook van mening dat je jezelf moet blijven vernieuwen. De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in wie ik echt ben. Voor mijzelf is daarom nu de tijd gekomen een andere weg in te slaan. Ik heb er voor gekozen om binnenkort te starten met een meditatiecentrum. Voor de goede luisteraar zal ik nog steeds wel te horen zijn in commercials op radio en tv. Daarnaast is mijn droom ooit nog eens een eigen radiozender."

CEO Sky Radio Group Philip Alberdingk Thijm: "Het is jammer wanneer een dj als Peter Teekamp besluit te stoppen, maar we begrijpen zijn beweegredenen. Af en toe zijn periodes van reflectie noodzakelijk en het is niet verstandig om te lang te blijven hangen in een bepaalde formule. Hoewel we het betreuren dat Teekamp ons verlaat geeft dat Veronica de gelegenheid op doorstroming in de programmering en geeft dit ook nieuw talent een kans. We zijn Peter dankbaar voor de afgelopen jaren en wensen hem veel succes met zijn spannende plannen."

Vorig artikelLange Frans krijgt programma op Slam!FM
Volgend artikelDomien Verschuuren organiseert sjoeltoernooi