Home Landelijke radio Paul Rabbering maakt laatste vier finalisten Hey DJ bekend

Paul Rabbering maakt laatste vier finalisten Hey DJ bekend

Paul Rabbering zal morgen tussen 16:00 en 18:00 op 3FM de laatste vier finalisten bekend maken van het programma ‘Hey DJ’. Deze vier zullen samen met de vier finalisten die al eerder door waren deze zomer deelnemen aan het ‘Hey DJ Summercamp’.

Cielke Sijben, Fernando Halman, Martijn Muijs en Peter van Drunen kregen al direct te horen dat ze door waren naar de laatste ronde. Rogier Bruggeman, Pieter van der Hoeven, Joey Koeyvoets, Joost van Wijk, Vincent Reinders, Bas van Rietveld, Jan Willem van Zoest en Frank van ’t Hof hebben de afgelopen weken de tijd gehad om zich te bewijzen tijdens een aankondiging op 3FM. Vier van hen zullen aanstaande vrijdag live op de radio te horen krijgen dat ze door zijn.

Overigens is het aanstaande vrijdag de eerste keer dat Paul Rabbering, Wouter van der Goes vervangt op 3FM. Rabbering maakte eerder het nachtprogramma ‘R@b Radio’ op 3FM en presenteert tegenwoordig op zondagmiddag ‘Top of the Pops’ op de radio. Daarnaast is Paul Rabbering tijdelijk te horen geweest als voice-over op BNN-tv en produceerde hij veel jingles voor onder andere Ruud de Wild.