Home Landelijke radio Patrick Kicken zoekt naamgenoten voor St. Patrick’s Day

Patrick Kicken zoekt naamgenoten voor St. Patrick’s Day

Patrick Kicken zoekt naamgenoten om samen met hem St. Patrick’s Day te vieren op 17 maart in de Ierse hoofdstad Dublin. St. Patrick’s Day is de nationale feestdag in Ierland.

Vanuit Dublin presenteert Kicken op zaterdag 17 maart zijn programma ‘Keihard Kicken’ op Radio Veronica. Tijdens dit programma zal hij een uitgebreid sfeerverslag brengen van St. Patrick’s Day.

Kicken nodigt zijn luisteraars, met de voornaam ‘Patrick’, uit om daarbij te zijn. Vanaf vandaag kunnen zij zich opgeven via Radioveronica.nl. Een aantal Patricks zullen worden uitgenodigd om tijdens ‘Kicken Wordt Wakker!’ tegen een naamgenoot de ‘Patricks Quiz’ te spelen. De winnaars van deze quiz winnen een reis voor twee personen om, samen met DJ Patrick Kicken, St. Patrick’s Day in Dublin te vieren.

Patrick Kicken: “Ik vind het te gek om met een groep Patricks naar Dublin te gaan, toch ‘the place to be’ om zo’n bijzondere dag als St. Patrick’s Day te vieren. Wat is er nou leuker dan groen bier drinken en je de hele dag bijzonder te voelen omdat je Patrick heet?”

Vorig artikelAstrid de Jong opnieuw zwanger
Volgend artikelForse toename gebruik internetradio