Home Landelijke radio Noordzee FM wordt ‘Feel good’ zender met entertainment

Noordzee FM wordt ‘Feel good’ zender met entertainment

Noordzee FM gaat met de pay-off ‘Music and entertainment radio’ haar zender meer verbinden aan entertainment. Begin september wil het station met het nieuwe format starten. Zelf omschrijft Noordzee FM het nieuwe format als “verfrissende feel good radio met de beste muziek en het meest actuele entertainment-nieuws.”

In de nieuwe programmering zal elk half en heel uur het twee minuten durende blok Noordzee Showtime te horen zijn. ‘Experts’ komen hierin op verschillende vaste terreinen met nieuws. René Mioch met film, Albert Verlinde met entertainment, Peter R. de Vries met crime en Frederique van der Wal met ‘lifestyle USA’. Daarnaast staan ook nog de rubrieken royalty, roddel en Dokter Bob op stapel.

Het muzikale aanbod op de Talpa-zender blijft ongewijzigd. Volgens insiders is erover nagedacht om de naam van de zender te wijzigen om het imago op te poetsen. Uiteindelijk houdt men vast aan Noordzee FM. Een grootscheepse campagne moet de aangescherpte koers onderstrepen. Overigens maakt het radiostation pas op 1 september haar nieuwe koers officieel bekend. (Adformatie / RadioFreak)