Home Landelijke radio Noordzee FM start nieuwe campagne om luisteraars te winnen

Noordzee FM start nieuwe campagne om luisteraars te winnen

Noordzee FM is vandaag begonnen met een nieuwe reclamecampagne. Deze bestaat uit drie tv-spotjes met de slogan ‘Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7 FM’. En daarnaast ook een grootse outdoor campagne.

De spots zijn te zien op de commerciële zenders SBS 6, Net 5, Veronica, RTL 4, RTL 5 en Yorin. Ook is één van de spots hier te zien.

Gordon is voor de gelegenheid vandaag na 10 uur door gegaan met uitzenden op Noordzee FM. Dit om de nieuwe slogan nog eens te benadrukken. Gordon hierover: “Radio maken is ontzettend leuk om te doen en ik kan er geen genoeg van krijgen. Hetzelfde geldt voor het maken van en het luisteren naar muziek. Muziek doet iets met je, het raakt je en brengt je in beweging. Dat is ook het effect dat Noordzee FM wil bereiken. Overigens maken we er een dag vol verrassingen van”.

Erik de Zwart over ‘Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7FM’: “Je krijgt er zin in is ons nieuwe motto waar we vandaag mee starten. Het geeft duidelijk aan wat je er als luisteraar aan hebt als je naar ons luistert. Je krijgt er namelijk weer zin in! Die gedachte zal terug komen in alles wat we doen. In de muziek, in de presentatie. Noordzee geeft de luisteraars de energie die ze nodig kunnen hebben.”

Met de nieuwe campagne hoopt Noordzee FM meer luisteraars aan zich te kunnen binden. Momenteel heeft Noordzee FM een marktaandeel van 5.6 procent. De laatste maanden is daar weinig in veranderd.