Home Landelijke radio Noordzee FM presenteert entertainmentonderzoek 2004

Noordzee FM presenteert entertainmentonderzoek 2004

Noordzee FM presenteert onder de naam ‘Hot or Not in 2004’ het grote entertainmentonderzoek over het afgelopen jaar. In meer dan 20 categorieën heeft het onderzoeksbureau van Maurice de Hond een onderzoek gehouden naar wat als ‘hot’ gezien wordt en wat ‘not’. Hierbij valt te denken aan de aantrekkelijkste man en vrouw, het beste tv-programma en de grappigste persoon.

Vanaf aanstaande maandag worden per categorie drie genomineerden bekend gemaakt. In de week tussen Kerst en Oud & Nieuw volgt de bekendmaking van de winnaars. Dat gebeurt in de programma’s van Noordzee FM op werkdagen tussen 06.00 en 19.00 uur.

Volgens algemeen directeur van Talpa Radio Nederland, Erik de Zwart, past het entertainmentonderzoek perfect bij het station. “Overal duiken lijsten op waarin aandacht wordt besteed aan het afgelopen jaar. Vaak gebeurt dat in de vorm van muziek, maar wij willen het op een andere manier doen. Een manier die past bij de filosofie van Noordzee. Wij vragen de Nederlanders wat zij van 2004 vinden op diverse, aan entertainment gelieerde, gebieden. Omdat wij niet zelf hebben willen bepalen wat ‘Hot or Not’ is, hebben wij Maurice de Hond bereid gevonden dit onderzoek onder de Nederlandse bevolking voor ons te doen. Onze deskundigen zullen de nominaties en de uiteindelijke winnaars van commentaar en diepgravende analyses voorzien,” aldus De Zwart.