Home Landelijke radio Noordzee FM en MSN starten Download Top 30

Noordzee FM en MSN starten Download Top 30

Noordzee FM start aanstaande zaterdag in samen werking met MSN de ‘Download Top 30’. Deze nieuwe wekelijkse hilijst is samengesteld op basis van de meest verkochte tracks via www.downloadtop30.nl en de airplay gegevens van Noordzee FM. De lijst zal elke zaterdag van 16:00 en 18:00 worden uitgezonden is volgt hiermee de ‘SMS Top 30’ op. De presentatie is in handen van Menno Barreveld.

Erik de Zwart, directeur van Talpa Radio Nederland: “De goede samenwerking met MSN heeft geresulteerd in deze nieuwe hitlijst. We zijn er in geslaagd om met de Download Top 30 een volwassen hitlijst te creëren die zich nu en in de toekomst zeker zal gaan onderscheiden ten opzichte van de gevestigde hitlijsten”

“De populariteit van muziek op MSN is aanzienlijk gestegen. Deze samenwerking met Noordzee 100.7 FM geeft MSN weer een nieuwe dimensie: via MSN kan men nu mede bepalen welke muziek in de Download Top 30 op Noordzee FM komt. Hiermee spelen we in op de toenemende behoefte van de consument aan interactiviteit met de media,” aldus Joost Nienhuis, Country Manager MSN Nederland.

Update 20:10
De jingles voor de ‘Download Top 30’ zijn geproduceerd door Top Format in samen werking met Dave Mourrilon, Imaging Manager van Noordzee FM. De zang is verzocht door Han van Eijck en Ferry van Leeuwen