Home Landelijke radio Nog steeds onduidelijkheid over toekomst Caz!

Nog steeds onduidelijkheid over toekomst Caz!

Het personeel van radiozender Caz! weet nog steeds niet hoe de uitzendingen van de zender zich vanaf morgen gaan vervolgen. Het personeel wordt morgenmiddag om 12:00 uur pas ingelicht over de toekomst van het station.

Sinds middernacht is de radiozender eigendom van Arrow en is via de etherfrequentie Arrow Classic Rock te horen. Caz! vervolgt zijn uitzendingen sindsdien via kabel, internet en Digitenne. Of de programmering na morgenmiddag gehandhaafd blijft is onbekend. Hoe lang de uitzendingen nog worden verzorgd vanuit het gebouw van SBS is tevens nog niet duidelijk.

In Adformatie zei Ad Ossendrijver dat de uitzendingen van Caz! gevuld zullen worden met veel muziek en voice-tracking. In een eerder interview gaf Ossendrijver al aan dat hij dj’s ‘weinig toegevoegde waarde’ vindt hebben voor een zender en dat hij ze vooral ziet ‘als een kostenpost’. Caz! heeft overigens naast een aantal dj’s en een grote groep mensen die achter de schermen werken ook enkele nieuwslezers in dienst.

De verkoop van Caz! door SBS is snel gegaan. Het gerucht gaat dat er een maand geleden nog helemaal geen sprake was van een eventuele verkoop aan Arrow. Vorige week donderdag werd de verkoop bekend gemaakt aan het personeel en de pers.

Vorig artikelGerard Timmer: “SBS wilde niet meer investeren in Caz!”
Volgend artikelRuud Hendriks verliest rechtszaak om Slam!FM