Home Landelijke radio Nieuwe stemmen van Caz! morgen van start

Nieuwe stemmen van Caz! morgen van start

Caz!-luisteraars Timothy, Barbara, Rodney en Ingrid gaan morgen van start als de stemmen van de radiozender. Ze zullen te horen zijn in jingles en spotjes van het radiostation. Op 5 mei werden de vier in het programma Môgge Jeroen door zowel luisteraars als een vakjury gekozen tot de nieuwe stemmen van de zender. Sindsdien is door alle betrokkenen hard gewerkt om alles en iedereen klaar te stomen voor het echte werk.

In april en mei ging Caz! op zoek onder de luisteraars naar nieuwe stemmen voor het radiostation. Ingrid (24) werkt als marktonderzoeker voor een internationaal bureau. Zij was in Eindhoven op lokaal niveau al actief bezig met radio. “Maar met Caz! bereikt mijn werk nu mensen in het hele land en dat is echt gaaf”, zegt Ingrid. Rodney (29) is in het dagelijks leven producer bij Crisstyle Records en treedt als rapper op in Amsterdam. Hij stond in het voorprogramma van Busta Rhymes. “Mijn hele leven ben ik al bezig met mijn stem. Dat doe ik ook als rapper. Ik hoop dat mijn werk voor Caz! weer allerlei nieuwe mogelijkheden voor me opent.”

Barbara (32) is secretaresse bij een huiswerkinstituut in Amersfoort. “Ik ben altijd gek van radio geweest, maar ik heb daar nooit iets mee gedaan”, zegt Barbara. “Ik vind het te gek dat ik nu bij Caz! de kans krijg aan het echte radiowerk te beginnen.” Timothy (33) runt in het dagelijks leven een audiovisueel productiebureau. Voor Timothy is zijn nieuwe rol bij Caz! het uitkomen van een jongensdroom. “Dit heb ik van jongs af aan altijd gewild”, zegt hij.