Home Landelijke radio Lucella Carasso: “Ik ben geen Jeroen Pauw”

Lucella Carasso: “Ik ben geen Jeroen Pauw”

Ze nam begin juni de presentatie van Met Het Oog Op Morgen (MHOOM) over op Radio 1 van Jeroen Pauw. Maar toch voelt Lucella Carasso geen extra druk omdat ze de plek van de topinterviewer overneemt. “Nee, want ik bén geen Jeroen Pauw. Ik ben gewoon heel anders. Het programma behoort aan heel verschillende mensen toe. Dus ik heb niet het gevoel dat ik een stijl moet evenaren. Ik vind het echt jammer dat Jeroen weg is bij ‘Het Oog’, maar ik ga niet proberen een kopie van hem te zijn”, zo zegt Carasso in de NCRV-gids.

Naast MHOOM presenteert de 34-jarige Carasso sinds begin dit jaar ook het Radio 1 Journaal tijdens de lunchuren. “Bij ‘Het Oog’ kun je iets meer van jezelf kwijt. Het heeft een andere sfeer. Het Radio 1 Journaal is heel snel, heel efficiënt.”

De laatste jaren had Lucella twee doelen. ‘Het Oog’ en het Radio 1 Journaal presenteren. “Dus op 34-jarige leeftijd moet ik nieuwe doelen gaan stellen.” Een volgend plan is er nog niet, maar dat komt ongetwijfeld. “Want ik kijk altijd heel erg vooruit. […] Maar met wat ik nu doe kan ik wel een paar jaar vooruit.”