Elisabeth van Nimwegen, Antoinnette Scheulderman en Gijs Groenteman worden toegevoegd aan het presentatieteam van Kunststof op NPO Radio 1. Zij zullen te horen zijn naast Jellie Brouwer en Frénk van der Linden, die laatste zal vooral debatten en andere specials leiden.

Elisabeth van Nimwegen studeerde in 2001 af aan de Toneelacademie Maastricht en presenteert sinds 2015 voor de NTR het wetenschapsprogramma De Kennis van Nu op NPO 2. Ook heeft ze twee romans op haar naam staan. Elisabeth is donderdag 30 mei voor het eerst te horen in Kunststof.

Antoinnette Scheulderman studeerde Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is vooral bekend van haar portretterende interviews in de Volkskrant en LINDA. Ze schuift ook regelmatig aan als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Antoinnette is donderdag 6 juni voor het eerst te horen in Kunststof.

Gijs Groenteman maakt een wekelijkse podcast voor de Volkskrant en is columnist bij het Parool. Hij is de zoon van Hanneke Groenteman die het programma eerder presenteerde. Gijs is dinsdag 4 juni voor het eerst te horen in Kunststof.

Foto: Michel Schnater | NPO