Home Landelijke radio Nieuwe leden Raad van Commissarissen Omroep West

Nieuwe leden Raad van Commissarissen Omroep West

Op voordracht van Omroep West heeft de Provincie Zuid-Holland prof. dr. P.F. van der Heijden en mr. A.M.H.Th. Koemans benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van de Regionale Stichting Omroep West. De heer Koemans volgt mr. J.F. Ariëns op, die binnenkort afscheid neemt van de Raad.

De heer Ariëns is sinds 2003 betrokken bij Omroep West. Algemeen directeur Gerard Milo hecht eraan zijn waardering uit te spreken over de belangrijke rol die Ariëns heeft vervuld gedurende de afgelopen vijf jaar waarin hij zich inzette voor de omroep. De heer Ariëns heeft onder meer een belangrijke bijdrage geleverd aan het herstel van de omroep dat na het dreigende faillissement nodig bleek. Bij zijn vertrek als lid van de Raad van Commissarissen laat Ariëns een gezonde organisatie achter.

Prof. dr. P.F. van der Heijden is rector magnificus en voorzitter van de Universiteit Leiden en werkzaam als hoogleraar internationaal arbeidsrecht bij dezelfde universiteit. Daarnaast bekleedt Van der Heijden diverse maatschappelijke functies, waaronder Kroonlid Sociaal Economische Raad en voorzitter Stichting de Volkskrant. Mr. A.M.H.Th. Koemans was tot voor kort directievoorzitter van de Nederlandse Waterschapsbank N.V.