Home Landelijke radio ‘Niels en Froukje’ (Radio 538) slechtste radioprogramma

‘Niels en Froukje’ (Radio 538) slechtste radioprogramma

Het programma ‘Niels en Froukje’ van Radio 538 heeft het ‘Lelijke Ding’ gewonnen in de categorie Slechtste Radioprogramma. Dat heeft adjunct-hoofdredacteur Rens Muller van Veronica Magazine aan RadioFreak.nl laten weten. De prijzen zijn uitgereikt door het omroepblad om tegenwicht te bieden aan alle mediaprijzen die er op dit moment zijn. Het blad nomineerde zelf in alle categoriën en bezoekers van de website van Veronica konden kiezen wie zou winnen.

Niels Hoogland en Froukje de Both waren trots op hun nominatie en riepen luisteraars op te stemmen op het programma. Froukje kreeg daardoor ook de prijs als Slechtste Radiopresentatrice. “Niels en Froukje hebben met vlag en wimpel gewonnen”, zo licht Rens Muller toe. “Ze haalden zo’n 60 tot 70 procent van de stemmen.”

Froukje de Both was ook genomineerd met haar televisieprogramma ‘Wie wordt de man van Froukje ‘ voor Slechtste Televisieprogramma. Maar daar ging ‘De Gouden Kooi’ er met de prijs vandoor.

Jan Paparazzi (Radio Veronica) heeft de prijs gekregen in de categorie Slechtste Radiopresentator. Hij kreeg ongeveer 30 procent van de stemmen. De sidekick van het ochtendprogramma bleef Mental Theo (Slam!FM) net voor.

Ex-radio-dj Robert Jensen kreeg de prijs in de categorie Slechtste Televisiepresentator. Hij wilde de prijs tot nu toe nog niet in ontvangst nemen. De radioprijs bestond uit een gouden gebroken koptelefoon.