Home Landelijke radio Morgen laatste gepresenteerde programma op Juize.FM

Morgen laatste gepresenteerde programma op Juize.FM

Op Juize.FM is morgen het laatste gepresenteerde programma te horen. Tussen 16:00 en 18:00 uur komen alle dj’s van de kabel- en internetzender nog even aan het woord en draaien hun favoriete muziek.

"Zoals je weet blijft Juize.FM (dat in de komende weken zal worden omgedoopt tot 538 Juize) gewoon non-stop via internet te beluisteren. Sommige programma’s zullen (non-stop) blijven bestaan zoals Between The Sheets, Drop Your Demo en de Mix at 6. En we zullen ervoor zorgen dat je 24 uur per dag naar de beste Hiphop en R&B zult kunnen blijven luisteren. Maar de DJ’s (en dus ook de mogelijkheid te reageren in de programma’s) zullen verdwijnen", zo heeft programmaleider Niels Hoogland van Juize.FM aan zijn luisteraars laten weten.

"Juize.FM heeft nooit een FM-frequentie verkregen, waardoor het vrijwel onmogelijk is op te boksen tegen de groeiende concurrentie", zo voerde eigenaar Talpa Radio begin deze maand aan als reden dat de hiphop en R&B zender wordt uitgekleed. "Juize.FM wil haar trouwe luisteraars niet laten vallen. Daarom is ervoor gekozen het station online door te zetten onder het populaire Radio 538."

Juize.FM bestaat nu ruim vier jaar. De zender begon in 2004 als spin-off van het programma ‘Juize’ dat op zondagavond op Radio 538 te horen is.