Home Landelijke radio Middagshow Morad & Shay stopt op FunX

Middagshow Morad & Shay stopt op FunX

FunX

Shay Kreuger en Morad Elouakili stoppen met de middagshow op NPO FunX. “Waarom?! Because its time to move on en mijn andere dromen na te jagen. Dus ik waag die sprong BAM!!!”, zo zegt Shay op Facebook. 13 december maken ze de laatste uitzending.

Volgens Morad stappen ze over naar een andere omroep. “Ik ga de vroege ochtendshow doen ergens. Maar dat mag pas 1 december bekend worden”, zo zegt Morad op Instagram. Shay blijft de komende weken nog te horen in de nacht van vrijdag op zaterdag op NPO Radio 2. “Ennn vanaf het nieuwe jaar staat er ook iets moois in de planning, daar kan ik je nu nog niets over vertellen…”

Shay zegt ook andere plannen te hebben. “Ik ga niet stoppen met mijn handeltje in de lach, tranen van ontroering, bijzondere ontmoetingen, ontzettend veel liefde, opgetrokken wenkbrauwen, discussies over luchtige en heftige kwesties. Onder andere in de vorm van short video’s & documentaires de eerste reeks We The People verschijnt asap! & ik zal ook oppoppen als docent op het Albeda college.”

Wat er in de plaats komt van ‘Morad & Shay’ is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

10 jaar lang, 12 uur per week (minus vakantie) in de amandelvormige bruine ogen kijken van MORAD…ohhh myy my myyyy ???! Zoveel meer dan een collega, zoveel meer dan een vriend en zoveel meer dan mijn partner in crime. Hij is een briljante, ongevoelige en dan weer overgevoelige nerd, oppervlakkig en verrassend diepzinnig tegelijk. Basically a walking talking contradiction. Dat ik samen met jou deze achtbaan heb mogen meemaken is niet in woorden te beschrijven dus laat me het voor je schreeuwen: AHHHHHHHHHHHHHH! Shit, jij bent van invloed op wie ik nu ben ??‍♀️. Till we meet again Moraddddd, Radio Friend For Life! Jij, je bent echt een zonnestraal en een donderstraaltje! ☀️❤️⚡️ #13decdelaatsteuitzendingvanMorad&Shay

Een bericht gedeeld door SHAY KREUGER (@shaykreuger) op