Home Landelijke radio Michien Veenstra (3FM) op zoek naar top-moeders

Michien Veenstra (3FM) op zoek naar top-moeders

3FM-dj Michiel Veenstra gaat in zijn programma MetMichiel op zoek naar de beste, leukste en liefste moeder van Nederland. Dat kan een jonge moeder zijn of een oudere moeder, een biologische moeder of een adoptie-moeder kunnen zijn. Zelfs een vader zou de titel Holllands Next Top Mother in de wacht kunnen slepen.

Moeders kunnen zich deze week opgeven. Vanaf 4 november gaan er elke week twee moeders strijden om een plekje in de finale, die op donderdagavond 7 december zal plaatsvinden.

Een professionele jury, die onder andere bestaat uit Michiels eigen moeder Mevrouw Veenstra, gaat de moeders aan de tand voelen over al hun moederlijke kwaliteiten; van het vullen van de dagelijkse lunchbox tot het begrijpen van straattaal. Ook het bakken van een lekkere appeltaart en het verwijderen van moeilijke vlekken uit een favoriet kledingstuk leveren punten op.

De moeder die zich op donderdagavond 7 december Hollands Next Top Mother mag noemen, wordt beloond met een heerlijk beauty-arrangement en een bokaal.

Vorig artikelLlink helpt zwevende kiezer
Volgend artikelQ-music zendt weer Top 1000 uit