Home Landelijke radio Mattie & Wietze zoeken gezelligste motorclub van Nederland

Mattie & Wietze zoeken gezelligste motorclub van Nederland

Mattie Valk en Wietze de Jager zijn een zoektocht gestart naar de gezelligste motorclub van Nederland. De ochtend-dj's van Q-music doen dit na de recentelijke negatieve publiciteit rondom diverse Nederlandse motorclubs. "We willen een tegengeluid laten horen. Het tegengeluid van ronkende motoren! We willen gezellige motorclubs een podium bieden zodat we bij motorclubs ook weer denken aan gezelligheid, liefde voor motoren, maar vooral kameraadschap”, aldus Valk.

De dj's willen laten zien dat er ook nog steeds motorclubs in Nederland zijn waar de liefde voor motoren en vriendschap centraal staan. Ze gaan daarom op zoek naar de gezelligste motorclub van Nederland. Op vrijdag 12 juni willen de dj's aanschuiven bij de gezelligste motorclub.

Alle Nederlandse motorclubs kunnen zich tot en met dinsdag 9 juni opgeven via Q-music.nl. Op donderdag 11 juni maken Mattie & Wietze bekend waar de gezelligste motorclub van Nederland zich bevindt en vanuit welk clubhuis of vaste stamkroeg ze op vrijdag 12 juni hun live ochtendshow gaan maken.