Home Landelijke radio Mattie & Wietze ruilen een week lang van leven

Mattie & Wietze ruilen een week lang van leven

Mattie Valk en Wietze de Jager, de ochtendjocks van Q-music, gaan een week lang van leven ruilen. Van maandag 18 tot en met maandag 25 augustus ruilen de dj's zeven dagen lang van onder meer partner, huis, agenda, auto, slechte gewoontes en pinpas.

Het idee voor de radiovariant op het tv-programma 'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw' ontstond vorige week vrijdag in de ochtendshow. Maandag lieten beide vriendinnen weten akkoord te gaan met de partnerruil. "Hoe vaak maak je nu mee dat je van leven kunt ruilen? Ik vind het wel grappig eigenlijk", zei Lieke, de vriendin van Wietze en tot voor kort zelf dj bij 3FM.

Mattie had wat meer overtuigingskracht nodig om zijn vriendin Kirsten over te halen. "Wietze heeft altijd zo'n grote bek, dat is niet nodig", aldus de vriendin. Uiteindelijk ging ze wel akkoord met de partnerwissel.

De levensruil van Mattie & Wietze, die dus aanstaande maandag van start gaat, is te volgen op zowel radio als internet. De twee worden 24 uur per dag gevolgd door camera en microfoon.

Vorig artikelEerste kerstplaat aangevraagd bij Sky Radio
Volgend artikelAnders Nilsen op nummer 1 in Zomerse 50