Home Landelijke radio Marisa Heutink voorlopig weg bij Caz!

Marisa Heutink voorlopig weg bij Caz!

Marisa Heutink is voorlopig niet te horen op Caz! Nadat ze de afgelopen twee weken op vakantie is geweest keerde ze niet terug op de zender. Voorlopig wordt haar plek overgenomen door Koen van Huijgevoort, die ook in het weekend te horen is.

“We zijn op dit moment met Marisa in gesprek over haar toekomst bij Caz!, over de reden dat ze nu in ieder geval voorlopig niet meer te horen is doen we nog geen uitspraken,” aldus een woordvoerder.

Naast het vertrek van Marisa zijn ook in de nacht en in het weekend programma’s verdwenen. Martijn Zuurveen stopt met zijn nachtprogramma van 4:00 tot 6:00 uur om zich volledig te richten op de productie van de ochtendshow en Stefan de Groot is ook niet meer in het weekend te horen. “Stefan zat in een tijdslot wat gebruiken om jong talent een tijdje proef te laten draaien. Deze fase was voor Stefan voor tijd en we hopen er binnenkort weer iemand nieuws neer te kunnen zetten.”

De komende tijd wil Caz! meer de nadruk leggen op de muziek in haar programmering. “Uit onderzoek blijkt dat mensen de muziek van Caz! zeer waarderen, maar dat mensen de naam Caz! niet linken met de muziek die wie draaien. Daarom willen we meer nadruk leggen op het feit dat we hitradio zijn door onder meer de nieuwe slogan ‘Your Hits, More Music’ te gebruiken.