Radio 10 Brabant krijgt met ingang van het nieuwe jaar een eigen ochtendshow. Luuk van den Braak is vanaf 3 januari op werkdagen tussen 7:00 en 10:00 uur te horen. Daarnaast wordt hij coördinator van de regionale editie van Radio 10, zoals eerder al bekend werd.

Luuk van den Braak begon zijn carrière op 17-jarige leeftijd als producer bij Radio 538. Via 100% NL kwam hij bij Radio 10 terecht. Daar werd hij in 2015 onderdeel van het team van ‘Somertijd’. Luuk presenteerde daarnaast jarenlang programma’s bij Glow FM in Eindhoven en mocht bij Radio 10 sinds twee jaar invallen als dj in het weekend.

Vanwege zijn werk bij Radio 10 Brabant stopt Luuk bij ‘Somertijd’. Cobus Bosscha neemt zijn plek over en Chantal Quak vervangt Cobus als nieuwslezer in de middagshow.

Radio 10 Brabant

Radio 10 Brabant is sinds twee jaar te horen op kavel B21, waar eerder Radio 8FM op uitzond. Talpa Network verzorgt de uitzendingen in opdracht van TiDa, dat als kavelhouder vervolgens zorgt voor de distributie.

In eerste instantie was de zender non-stop, maar de uitzendingen zijn steeds verder verrijkt met opgenomen items, verzorgd door de dj’s van Radio 10. De ochtendshow wordt het eerste volledig gepresenteerde programma van de zender.

Foto: Radio 10