Home Landelijke radio Luc van Rooij dagelijks op GrandPrix Radio

Luc van Rooij dagelijks op GrandPrix Radio

Luc van Rooij gaat een dagelijks programma maken op het internetstation GrandPrix Radio. Sinds november is Van Rooij niet meer te horen op Radio Veronia omdat er geen plaats meer voor hem was na een reorganisatie. Hij zal ieder avond te beluisteren zijn tussen 18:00 en 00:00 uur. 

Luc van Rooij: "Toen ik voor het eerst op Zandvoort Mario Andretti voorbij zag én hoorde komen in de John Player Special-Lotus was ik verkocht. Samen met honkbal was dit de meest gave sport ever! En om dan nu met andere Formule 1 wierdo’s bij GrandPrix Radio een programma maken, geweldig."

Olav Mol: "Wij zijn als GrandPrix Radio natuurlijke apetrots dat Luc deel gaat uitmaken van onze 'pitcrew'. Dit geeft nog meer aan dat wij een ambitieuze internetzender zijn die in de afgelopen 2 jaar een enorme groei heeft doorgemaakt. Met ruim 300.000 unieke steamstarts per maand zijn we inmiddels een serieuze speler in de markt en weten we de mannen tussen 20 en 49 jaar te bereiken met een combinatie van Danceable-hits & Classics en autosportnieuws."

GrandPrix Radio is een initiatief van Olav Mol en Alexander Stevens dat op 1 januari a.s. haar 2 jarig bestaan zal vieren.