Home Landelijke radio Lokale omroepen werken dit weekend samen voor Raparunradio

Lokale omroepen werken dit weekend samen voor Raparunradio

Roparunradio is vanavond gestart met uitzenden vanuit een glazen studio bij het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam. Het Familiehuis is één van de goede doelen van de Roparun, en dicht bij de patiënten die gebruik maken van de door de Roparun ondersteunde doelen. 

De uitzending van Roparunradio is vanavond om 20:00 uur gestart en duurt tot en met maandagavond 19:00 uur. Vanaf zaterdagochtend wordt er non-stop verslag gedaan van de Roparun. Dit is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Roparunradio is een samenwerking van verschillende omroepen. Dit jaar werken mee: AAFM, RadioLoco, RTV Apeldoorn, LekWaalFM, RTV Betuwe, Merweradio, Klokradio, RTV Krimpenerwaard, RTV Ridderkerk, Exxact Barendrecht, Omroep Tholen, MoerdijkFM, RTV Slogo, Drechtstad FM, ATOS en RTV Albrandswaard.

In de bollenstreek werken de lokale omroepen Unity FM, Omroep Bo en RTV Katwijk samen en doen ook verslag van de Roparun. Zij richten zich vooral op de teams uit de eigen regio.

Vorig artikelNieuwslezer Bart Jan Cune naar Radio 538
Volgend artikelRolling Stones Dag op Radio Veronica