Home Landelijke radio Qmusic Lieke Veld vertrekt bij Qmusic

Lieke Veld vertrekt bij Qmusic

Lieke Veld

Lieke Veld stopt als dj bij Qmusic. Ze laat via Instagram weten dat het, na 2,5 jaar een lunchprogramma te hebben gepresenteerd, tijd is voor een volgende stap. Ze gaat als zelfstandig ondernemer aan de slag, maar wat ze precies gaat doen is onduidelijk.

“Het was destijds mijn droom om als eerste vrouw een programma bij Qmusic op de lunch te mogen presenteren. Ik ben er trots op dat dat gelukt is”, aldus Veld. “Ik wil Qmusic dan ook bedanken voor de ontwikkelingsmogelijkheden die ik heb gekregen. En nu 2,5 jaar later is het tijd voor de volgende stap.”

https://www.instagram.com/p/Bb4XpM4lPOl/

Lieke Veld begon haar radio carrière bij BNN, waar ze meedeed aan het opleidingstraject BNN University. Vervolgens kwam ze terecht in de nachtopleiding van 3FM. Drie jaar geleden stapte ze over naar Qmusic, waar ze vrij snel doorstroomde naar de dagprogrammering. Veld is getrouwd met Wietze de Jager, die tot afgelopen voorjaar de ochtendshow op Q presenteerde. Ze verwachten volgend jaar hun tweede kind.

Wanneer Lieke Veld voor het laatst te horen is op Qmusic is niet duidelijk. Ook heeft het radiostation niet bekend gemaakt wie haar gaat opvolgen.

Foto: Qmusic