Home Landelijke radio Lex Harding en Ruud Hendriks willen weer in Nederlandse radio

Lex Harding en Ruud Hendriks willen weer in Nederlandse radio

Lex Harding en Ruud Hendriks azen op een Nederlandse FM-frequentie, zo schrijft Adformatie. De twee zouden volgens ingewijden onder meer met RTL Nederland hebben gesproken.

Harding en Hendriks laten zich nog niet duidelijk uit over de geruchten. Hendriks laat enkel weten: “We zijn in gesprek met allerlei partijen. Het kan maanden duren voordat er iets concreet wordt.” Harding voegt er aan toe: “Ik doe nu al een tijdje niks meer met radio. Het kriebelt weer. Dat is alles wat ik erover wil zeggen.”

Al eerder werd bekend dat het tweetal zich op de Chinese radiomarkt willen begeven. Volgens Hendriks kijken ze naar meerdere landen, waaronder Nederland. Of dat betekent dat ze een nieuw radiostation willen oprichten, wil hij echter niet zeggen. “Je kan ook op andere manieren actief zijn op de radiomarkt, zoals bemiddeling.”

RTL-topman Fons van Westerloo ontkent dat de frequenties die RTL heeft te koop zouden zijn. “Ze staan zeker niet te koop. Of dat gaat gebeuren weet je nooit, maar nu is het business as usual.”