Home Landelijke radio Landelijke radiotalenten op Kermis FM

Landelijke radiotalenten op Kermis FM

Alex Oosterveen en Martijn Muijs (Radio Veronica), Erik van Roekel (Q-music), Michiel Jurrjens (Q-music), Luuk van den Braak (Radio 10), Frank van het Hof (Radio 2), Barry Brand (Decibel), Vera Siemons (Radio 1) en Rob Janssen (3FM) zijn dit jaar te horen op Kermis FM, de evenementenzender van de Tilburgse Kermis. Met jaarlijks zo'n 1,5 miljoen bezoekers is de kermis een van de grootste evenementen van Nederland. Kermis FM zendt dit jaar voor de zevende keer uit.

Daarnaast zijn ook Tjitse Leemhuis (3FM), Matijn Nijhuis (NOS), Fleur Wallenburg (NOS op 3FM) en Mustafa Marghadi te horen en te zien. Televisie is een belangrijk onderdeel van de zender geworden. Kermis FM is tussen 17 en 26 juli landelijk te volgen via het evenementenkanaal (999) van Ziggo en dagelijks vanaf 20:00 uur op NPO 101TV. In Tilburg zelf is de zender te horen via 105.9 FM en via Omroep Tilburg.

Op woensdagmiddag is Efteling Kids Radio te gast in Tilburg met dj Eline la Croix. Omroep Brabant is iedere ochtend ook live te horen vanuit de studio van Kermis FM.