Home Landelijke radio Kort radionieuws van maandag 22 juli

Kort radionieuws van maandag 22 juli

Noordzee FM Summerhitsweekend
De zomer gaat nu echt beginnen want het hele weekend draait Noordzee FM de de lekkerste zomernummers! Als je niet op vakantie bent, dan krijg je wel het zomergevoel met het Noordzee FM Summerhitsweekend! De 100 meest aangevraagde zomerhits hoor je op zondag vanaf 11.00 uur in de Noordzee FM Summerhits Top 100.

Radio Online krijgt nieuwe site
De site van het TROS-programma Radio Online, het radio 1 programma wat altijd aandacht besteed aan het internet, heeft een nieuw uiterlijk. Op de site zijn nog steeds te vinden: alle uitgezonden items plus links en portretjes van de programmamakers.

Radio 10 FM geeft kaarten weg
Het Koninklijk Theater Carré verandert van 8 juli tot en met 18 augustus 2002 weer in het mooiste circuspaleis van Europa. Bijna honderd artiesten vieren samen een spectaculair circusfestijn. Stardust Circus International presenteert Ovations, het nieuwe bekroonde programma van Het Groot Circus van Azië.

Tot en met vrijdag 26 juli kun je via Radio 10 FM kaarten winnen voor Ovations. Elke dag worden er 4 kaarten weg gegeven voor de voorstelling van woensdag 31 juli.

Q THE BEAT uit de lucht
Sinds donderdag zijn er geen uitzendingen meer te horen van Q The Beat op 1224 AM. Sinds vrijdag is de zender aan boord van het zendschip The Communicator uitgeschakeld. De live-streams op Internet van de commerciele zender zijn ook al enige tijd uit de lucht.

Buzz roept mensen op om over Buzz te praten
Het NCRV programma BuZz is interactief en er wordt rekening gehouden met de mensen die ernaar luisteren. Als jij je ermee wilt bemoeien: kom dan maar op!
Twee jonge, knappe onderzoeksters willen met mensen praten over BuZz, het radioprogramma en de website.

De gesprekken vinden plaats op zondag 4 augustus om 16:00. Aansluitend (18:00) kun je dan de 3FM-uitzending van BuZz bijwonen. Als je het leuk vindt om daaraan mee te doen, laat het dan even aan één van de knappe, jonge onderzoeksters, te weten: susanne_vd_voort@hotmail.com. Je krijgt reiskosten vergoed en een aardigheidje voor de moeite!