Home Landelijke radio Kimberly gaat van Radio 538 naar Noordzee FM

Kimberly gaat van Radio 538 naar Noordzee FM

Het team van het ochtendprogramma ‘Goedemorgen Gordon’op Noordzee FM wordt binnnenkort uitgebreid. Vanaf 1 juli zal de mysterieuze stem van Kimberly klinken naast Gordon en Eddy Keur.

De 21-jarige Kimberly was voor het eerst in maart 2001 te horen in het programma Weekend Rick op Radio 538. Nadat zij via een stage bij onze collega’s werd ontdekt als radiopersoonlijkheid heeft zij inmiddels, naast haar radiowerk, de studie HBO Communicatie met succes afgerond. Momenteel zit Kimberly te blokken voor haar tweede studie, aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

Aangezien Communicatie en Journalistiek basisvoorwaarden zijn voor een geslaagd ochtendprogramma zit Kimberly bij Gordon op Noordzee FM nog beter op haar plek. “Ik heb met heel veel plezier mee gepresenteerd in het radioprogramma van Rick van Velthuysen maar wilde graag meewerken aan een dagelijks ochtendprogramma. En samen met Gordon en Eddy Keur weet ik zeker we het radiolandschap er nog leuker op gaat worden!” ,aldus de jonge presentatrice.