Home Landelijke radio Kermis FM weer op de Tilburgse kermis

Kermis FM weer op de Tilburgse kermis

Kermis FM staat komende zomer weer op de Tilburgse kermis, de grootste Kermis van de Benelux. Traditiegetrouw komen veel landelijke bekende dj's naar Tilburg om een programma te maken op de evenementenzender. Rob Stenders heeft al toegezegd dit jaar weer te komen.

Het is de derde keer dat de Tilburgse kermis een eigen radiostation heeft. Afgelopen jaar luisterden tienduizenden mensen naar de uitzendingen van Kermis FM. Op de webcam zagen zelfs meer dan 100.000 mensen de belevenissen van de bekende- en minder bekende dj's in de Kermis FM studio.

Kermis FM heeft de ambitie dit jaar niet alleen evenementen tijdens te kermis te verslaan, maar ook zelf dingen te organiseren. "Samen met de Tilburgers en bezoekers vér daarbuiten bouwen we één groot feest rond de studio", aldus de organisatie. "Behalve de live registraties van de opening, attracties, evenementen en het slot van de Kermis zijn wij dit jaar met verschillende partners in gesprek om onze status als topattractie nóg meer waar te maken."