Home Landelijke radio Kermis FM tien dagen lang landelijk te volgen

Kermis FM tien dagen lang landelijk te volgen

Kermis FM is komende zomer dagelijks live te zien op de landelijke tv. Tijdens de aankomende Tilburgse Kermis zijn de live-uitzendingen van de evenementenzender tien dagen lang te volgen op NPO 101 (voorheen 101TV). Er is dagelijks tussen 20:00 en 22:00 uur een live verslag te zien. Daarnaast is een groot gedeelte van de kermis ook 24/7 te volgen via de evenementenkanalen van Ziggo en UPC en Omroep Tilburg.

De Tilburgs Kermis is een van de grootste evenementen van Nederland. Kermis FM zendt sinds 2009 op de radio uit via een evenementenfrequentie (105.9 FM), maar maakt sinds enige jaren ook televisie. Van 18 tot en met 27 juli zijn de uitzendingen 24 uur per dag uit via radio, tv en internet te volgen. Lokaal is Kermis FM ook te zien en te horen via Omroep Tilburg.

Ziggo zendt het evenement de eerste vier dagen live uit via het evenementenkanaal 999 voor digitale klanten. UPC doet hetzelfde de eerste zes dagen op kanaal 15. De kabelbedrijven zien het als een extra dienst aan hun kijkers.

Op NPO 101 is Kermis FM dagelijks live te zien en op Roze Maandag 21 juli zelfs de hele dag. De uitzendingen op radio en tv worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd.

Ook met Omroep Brabant wordt wederom samengewerkt. Kermis FM wisselt items uit en het Kermis Journaal van Omroep Brabant gaat mee in de nachtprogrammering van Kermis FM.