Home Landelijke radio Kermis FM landelijk op tv via Ziggo, UPC en 101TV

Kermis FM landelijk op tv via Ziggo, UPC en 101TV

Kermis FM is komende zomer landelijk te zien op televisie. Tijdens de aankomende Tilburgse Kermis zijn de live-uitzendingen en items van het multimediale zender te zien en beluisteren op het evenementenkanaal van Ziggo (kanaal 13) en UPC (kanaal 14) en via 101TV.

De Tilburgs Kermis is een van de grootste evenementen van Nederland. Kermis FM zendt sinds 2009 op de radio uit via een evenementenfrequentie, maar maakt sinds vorig jaar ook televisie. Van 19 tot en met 28 juli zijn de uitzendingen 24 uur per dag uit via radio, tv en internet te volgen. Lokaal is Kermis FM ook te zien en te horen via Omroep Tilburg.

"Als digitale aanbieder willen we een zo breed mogelijke doorsnede van evenementen in Nederland bieden. Natuurlijk kunnen we dan de Tilburgse Kermis niet overslaan. Wij zien het als een extra dienst aan onze kijkers", zegt William Linders, Director Content bij UPC. Kermis FM streeft er vanaf het begin naar om een lokaal station met landelijke uitstraling te zijn. "Deze samenwerking met Ziggo en UPC brengt ons weer een stap dichterbij", zegt Arno Leblanc, voorzitter van de Stichting Kermis FM.

De uitzendingen op radio en tv worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. "We proberen de radio- en tv-uitzendingen zoveel mogelijk tot 1 uitzending te maken." Het is het vijfde jaar dat Kermis FM gaat uitzenden. "De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid in onze berichtgeving. Ik ben blij dat grote partijen als Ziggo en UPC dat ook inzien. Door deze samenwerking kunnen in een klap 3,3 miljoen huishoudens met een digitale aansluiting meegenieten van de Tilburgse Kermis en ervaren hoe leuk dit gigantische evenement is."

Vorig artikel3FM Serious Request in 2014 in Haarlem en in 2015 in Heerlen
Volgend artikelEindexamenjournaals op 3FM, FunX en Slam!FM met een dag verlengd