Home Landelijke radio Jeroen van Inkel geeft deelneemster Gouden Kooi kans om te stoppen

Jeroen van Inkel geeft deelneemster Gouden Kooi kans om te stoppen

Jeroen van Inkel heeft vanochtend in zijn ochtendprogramma op Q-Music Gouden Kooi-deelneemster Natasia aangeboden het de villa van het televisieprogramma te vertlaten. Het radiostation betaalt in dat geval haar inleg van 10.000 euro terug en gaat haar helpen een baan te vinden als directiesecretaresse.

Het aanbod stond in een brief die tijdens het radioprogramma in veelvoud vanuit een helikopter in de achtertuin van de Gouden Kooi werd gedropt. Natasia reageerde dolenthousiast op de inhoud van de brief en voelde zich zeer vereerd. Ze heeft nog geen besluit genomen en heeft daarvoor tot dinsdagochtend de tijd.

De deelneemster van het Talpa-televisieprogramma kwam de afgelopen weken in het nieuws omdat ze haar twee jonge kinderen achtliet om mee te doen aan de Gouden Kooi. Als ze als langste in de villa blijft wonen wint ze de villa en 1000 euro per dag dat ze er heeft gezeten. Om deel te nemen heeft ze 10.000 euro moeten inleggen die ze pas terugkrijgt als ze minstens een jaar in de villa verblijft.

Vorig artikelOpium bestaat 15 jaar
Volgend artikelMaasland Radio gaat ook televisie maken