Home Landelijke radio ‘Jeroen Afternoon’ en ‘Gordon On Air’ nieuw in het weekend van 538

‘Jeroen Afternoon’ en ‘Gordon On Air’ nieuw in het weekend van 538

Het nieuwe programma van Jeroen Nieuwenhuize in het weekend gaat ‘Jeroen Afternoon’ heten. Het programma volgt ‘WeekendRick’ op dat afgelopen zondag voor het laatst werd uitgezonden. Nieuwenhuize is iedere zaterdag en zondagmiddag tussen 12:00 en 15:00 uur te horen samen met side-kick Mijke Marsman.

‘Gordon On Air’ is op zaterdag te horen tussen 15:00 en 18:00 uur. Presentator Gordon heeft daarvoor zijn oude team van de ochtendshow op Noordzee FM meegenomen. Side-kicks Kimberly van de Berkt en Danny Gordijn zorgen er mede voor dat Gordon is zijn bekende stijl terugkeert op de radio.

Zijn typetjes Danny de Haas en mevrouw de Waal zijn als vanouds te horen in ‘Gordon On Air’. Daarnaast geeft de dj zijn beste shoppingtips en bespreekt hij de nieuwste hotspots en het allerlaatste showbizznieuws. Ook is er de ‘Mayday, Mayday servicebalie’ voor vragen en advies aan Gordon.

“Ik heb het radio maken echt gemist, een dagelijkse show zit er door mijn andere werkzaamheden niet meer in”, zegt Gordon. “Daarom beschouw ik deze show op Radio 538 als mijn eigen speeltuin en een uitlaatklep voor het hysterische bestaan dat ik leef. Ik ben nu multimediaal aanwezig.”

Vorig artikelGerard Ekdom wint opnieuw DJ Popduel
Volgend artikelGordon: “Een ochtendshow zou ik nooit meer willen doen”