Home Landelijke radio Jasper de Vries weg als dj bij Goeiemorgenshow Q-music

Jasper de Vries weg als dj bij Goeiemorgenshow Q-music


Jasper de Vries is niet langer te horen als dj in de 'Goeiemorgenshow' op Q-music. Sinds maandag presenteren Jeroen Kijk in de Vegte en Kristel van Eijk het programma met zijn tweeën. De Vries is nog wel te horen als verslaggever in het programma en werkt ook achter de schermen mee aan het programma.

 

"Eén van de ambities van de Goeiemorgenshow is altijd geweest: naar buiten treden", zegt Iwan Reuvekamp, programmadirecteur van Q-music. "Jasper is de ideale vliegende keep die als geen ander de rol van verslaggever op zich kan nemen. Ook blijft hij verantwoordelijk voor verschillende items in de Goeiemorgenshow, waaronder Fop You. Daarnaast gaat hij dit werk niet meer exclusief voor de ochtend doen, maar voor heel Q-music. Als creatieve duizendpoot zal hij dus een grotere rol binnen Q-music krijgen."

In november begon Jasper de Vries samen met Jeroen Kijk in de Vegte en Kristel van Eijk met de Goedemorgenshow. Daarvoor presenteerde hij al op allerlei tijdstippen programma's op Q-music, waaronder 's avonds en 's nachts. Ook was hij side-kick bij Jeroen van Inkel in de ochtend.