Home Landelijke radio Jasper de Vries maakt laatste uitzending op Radio 2

Jasper de Vries maakt laatste uitzending op Radio 2

Jasper de Vries maakt morgen zijn laatste reguliere programma op NPO Radio 2. In de nieuwe programmering van de publieke zender, die vanaf januari ingaat, is De Vries niet meer te horen. Het contract van de dj bij KRO-NCRV wordt niet verlengd. De Vries is komende week nog wel te horen als vervanger van de ‘Roodshow Late Night’.

De Vries is sinds september 2013 te horen in het weekend op Radio 2. Daar maakt hij tussen 6:00 en 9:00 uur het programma ‘Echt Jasper’, dat eerder nog ‘Music Matters’ heette. Voor zijn overstap naar Radio 2 was De Vries jarenlang op Qmusic te horen, onder meer als sidekick van Jeroen van Inkel.

De afgelopen twee jaar viel De Vries regelmatig in voor de programma’s van Wouter van der Goes en Bert Haandrikman op Radio 2, verving hij de ochtendshow van Gerard Ekdom en was hij te horen in de Top 2000 editie 2014 en 2015. Dat hij desondanks nu toch de zender verlaat, heeft waarschijnlijk te maken met de komst van Ruud de Wild, Thijs Maalderink en Paul Rabbering bij Radio 2.

Wat De Vries in het nieuwe jaar gaat doen, is nog niet duidelijk. Tegenover RadioFreak laat hij weten binnenkort meer bekend te zullen maken over zijn toekomstplannen.

Foto: Jasper Zwartjes | Radio 2