Home Landelijke radio Jasper de Vries van Q-music naar Radio 2

Jasper de Vries van Q-music naar Radio 2

Jasper de Vries maakt de overstap van Q-music naar Radio 2. Vanaf 7 september is de dj in het weekend te horen tussen 6:00 en 9:00 uur met 'Music Matters' voor de NCRV. Vorige maand maakte De Vries al bekend dat hij stopt bij Q-music, hij is daar zondagavond voor het laatst te horen.

Bij Radio 2 volgt hij Sander Guis op. Die krijgt namelijk een programma in het weekend tussen 14:00 en 16:00 uur, omdat Bert Haandrikman een dagelijks programma krijgt. Hoe het nieuwe programma van Sander Guis gaat heten is nog onduidelijk.

Jasper de Vries zegt over zijn overstap: "Na het mooie hoofdstuk Q-music ga ik verder met het lezen in mijn radioboek en begin met veel plezier aan het spannende hoofdstuk dat NCRV heet. Ik ben blij dat ik het muzikale kindje van Sander Guis mag overnemen en hoop er elk weekend voor te zorgen dat luisteraars met een glimlach aan de dag beginnen."

De Vries is de tweede dj in korte tijd die Q-music inruilt voor Radio 2. Gijs Staverman stopte anderhalve week geleden bij Q omdat hij vanaf januari Frits Spits opvolgt op Radio 2.

Eerder vandaag werd bekend dat ook Simone Walraven Radio 2 komt versterken. Zij zal vanaf september op vrijdagavond te horen zijn.
Foto: Roland J. Reinders

Vorig artikelSimone Walraven krijgt programma op Radio 2
Volgend artikelProgramma’s Sterren.nl Radio te horen op Bingo FM