Home Landelijke radio Jack Spijkerman over sidekicks Edwin Evers: ‘Doe normaal’

Jack Spijkerman over sidekicks Edwin Evers: ‘Doe normaal’

Jack Spijkerman is geen groot fan van de sidekicks van Edwin Evers. Dat vertelt hij in gesprek met Patrick Kicken. “Edwin is geniaal, maar ik heb altijd wel wat moeite met de sidekicks die daar dan altijd zo ontzettend hard moeten lachen. Dan denk ik: doe normaal. Het is te overdreven; ze gaan heel hard lachen met elkaar.”

Hij vervolgt: “Edwin Evers is een van de weinige die goed aanvoelt waar je de grap kunt maken. Maar hij heeft dus heel hard die sidekicks naast zich nodig. Ik zou hem willen horen zonder die mensen. In het theater is een cabaretier die om zichzelf lacht niet goed hoor.”

Terugkeer op de radio

Jack, zelf bekend van programma’s als ‘De Steen en Been Show’ en later ‘Spijkers met Koppen’ zegt in hetzelfde gesprek met Patrick Kicken niet onwelwillend tegenover een terugkeer op de radio te staan. “Ik zou wel weer radio willen maken maar alleen als het één keer per week is, dus niet elke dag.”

De radio- en tv-presentator zou het liefst ’talkradio’ willen maken. “Met mensen bellen, maar ook met veel humor. Mensen moeten kunnen lachen.”

Foto: Still video