Home Landelijke radio Isabelle Brinkman met de Moordlijst op Kink FM

Isabelle Brinkman met de Moordlijst op Kink FM

Isabelle Brinkman gaat vanaf maandag 1 december OOR’s Moordlijst wekelijks presenteren op Kink FM. Brinkman, voorheen prominent 3FM DJ, gaat de presentatie op zich nemen. “Ik vind het heerlijk om weer radio te maken, zeker bij Kink, en bezig te zijn met goede muziek. Ik heb er erg veel zin in”, aldus Isabelle. De Moordlijst behoudt zijn vaste maandagavond, maar zal nu van acht tot tien te beluisteren zijn.

De Moordlijst is gestart in 1990 door OOR, VPRO Radio 3 en Onrust TV. Naast de publicatie van de lijst in OOR, is deze 13 jaar lang wekelijks bij de VPRO uitgezonden. Bij de vernieuwde programmering op 3FM heeft de VPRO onlangs de samenwerking met OOR stopgezet.

Inmiddels heeft OOR in Kink FM een nieuwe partner gevonden. Het station zal vanaf 1 december met een volledig nieuwe programmering aanvangen. De succesvolle Moordlijst, een initiatief van OOR om de alternatieve en vernieuwende popmuziek te ondersteunen, zal de basis worden van een nieuw alternatief muziekplatform. In OOR 24 zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan de vernieuwde Moordlijst.