Home Landelijke radio Inschrijving voor Zomerse 50 voor Lokale Omroepen begonnen

Inschrijving voor Zomerse 50 voor Lokale Omroepen begonnen

Lokale Omroepen uit Nederland en België kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de Zomerse 50. De Zomerse 50 bestaat uit de 50 lekkerste zomerplaten aller tijden en wordt geheel samengesteld door de luisteraars van de omroepen. Omroepen die geïnteresseerd zijn kunnen zich via www.zomerse50.nl aanmelden. Ook Tekst-TV-Stations en kabelkranten kunnen meedoen aan dit evenement.
De deelnemende omroepen krijgen een promospot aangeleverd die ze gedurende de maand juli kunnen draaien in hun programma’s en er zullen banners komen voor op de website van het station. Alle stemmen zullen geteld worden en de uiteindelijke Zomerse 50 zal door elke omroep worden uitgezonden met eigen presentatoren en invulling. Jingles e.d. hiervoor zullen ook aangeleverd worden.
Vorige jaar was de actie een groot succes. Zo’n 25 lokale omroepen uit het hele land werkten toen samen. De actie leverde ook media-aandacht op vanuit de dagbladen en landelijke radiostations. Alle deelnemende omroepen hebben de lijst gepromoot door een promotiespot uit te zenden en uiteraard heeft elk station de uiteindelijke Zomerse 50 uitgezonden.