Home Landelijke radio Evi Hanssen een maand in de ochtend bij Mattie Valk

Evi Hanssen een maand in de ochtend bij Mattie Valk

Mattie Valk Qmusic

Mattie Valk start maandag met zijn vernieuwde ochtendshow op Qmusic. In de eerste maand zal presentatrice Evi Hanssen één van de vaste stemmen zijn in de ochtendshow, naast Valk en nieuwslezeres Fien Vermeulen. Het station laat weten de komende tijd zullen meer veranderingen door te voeren.

“Achter de schermen zijn we bezig met meer vernieuwingen, maar daarover maken we binnenkort meer bekend”, laat Mattie Valk weten. Sander de Heer is onder andere aangetrokken als eindredacteur en regisseur van de ochtendshow. “We hebben allerlei toffe ideeën die zowel op de radio als in beeld en op social media hoor- en zichtbaar zullen zijn. We blijven de luisteraars bij de show betrekken en er zullen veel vaker gasten langskomen in de studio.”

De ochtendshow gaat op de schop nadat Wietze de ochtendshow vier maanden geleden verliet. Daarna was Valk te horen samen met Wim van Helden. Deze zomer waren Kai Merckx en Mandy Woelkens samen in de ochtend te horen. De luistercijfers van Qmusic laten sinds de soap rondom Mattie & Wietze een daling in de luistercijfers zien.

Evi Hanssen

Evi Hanssen is een Vlaamse presentatrice. Ze presenteerde onder andere Expeditie Robinson. Daarnaast is ze te zien bij ‘De Wereld Draait Door’, ‘3 op reis’ en ‘De Super Freek Show’.

Momenteel is Hanssen in het weekend te horen op het Vlaamse Joe met ‘Het heilig huis van Hanssen’. Joe is, net als Qmusic, onderdeel van De Persgroep.

Foto: Qmusic