Home Landelijke radio Qmusic Hila Noorzai vond maken Q-middagshow onwerkelijk

Hila Noorzai vond maken Q-middagshow onwerkelijk

Hila Noorzai

Hila Noorzai maakte deze zomer samen met Joost Swinkels de middagshow op Qmusic. Het duo verving Stephan Bouwman tijdens zijn vakantie. Noorzai noemt in Viva het maken van de middagshow: “Ontzettend leuk, maar ook een beetje onwerkelijk.”

Noordzij noemt het onwerkelijk omdat ze pas een jaar radio maakt. “Vorig jaar stond ik nog met knikkende knietjes mijn eerste nachtshow te draaien, nu mocht ik de hele zomer met Joost Swinkels de middagshow doen. Daar luisteren heel veel mensen naar.”

Noorzai verwacht dat ze nog wel even met Swinkels een radioduo blijft. Op de vraag of Swinkels en zij de nieuwe Mattie en Wietze zijn reageert ze: “Veel luisteraars missen een nieuw duo, maar Joost en ik zijn natuurlijk heel anders dan Mattie en Wietze. Ik focus me op het maken van een mooie show. Je draagt een zender tenslotte met z’n allen.”

Televisie

De dj maakt nog maar een jaar radio en kreeg kort geleden een vast contract bij Qmusic. In het blad geeft Noorzai aan eerst altijd televisie te willen maken maar over Qmusic zegt ze: “Het is een kans die ik met beide handen heb aangegrepen”.

Foto: Qmusic