Home Online radio Grand Prix Radio uitgeroepen tot ‘Beste Online Radiostation’

Grand Prix Radio uitgeroepen tot ‘Beste Online Radiostation’

Grand Prix Radio

Grand Prix Radio heeft de award voor ‘Beste Online Radiostation’ gekregen. Dit is gisteren duidelijk geworden bij de uitreiking van de OnIine Radio Awards in Beeld en Geluid. TPO Podcast w2018 wist twee awards binnen te halen: ‘Beste Podcast’ en TPO-Podcaster Roderick Veelo ontving de award voor ‘Beste Presentator’. Michiel Veenstra kreeg de award voor ‘Online Radio Ambassadeur 2018’ uitgereikt voor zijn werk op het gebied van online radio en podcasting.

Over Grand Prix Radio zegt de jury: “Mooi voorbeeld van een niche radiostation dat zich op één sport richt. Daarnaast spat de bevlogenheid, passie en kennis van dit station af. Met beperkte middelen weten de makers een professioneel klinkend station draaiende te houden met inhoudelijk op maat gesneden expertise en verslagen. De uitstraling via social media en de eigen app past helemaal in de beoogde doelgroep van autosportliefhebbers. Het is goed te zien dat hier vakmensen met visie aan werken.”

Afgelopen zondag werd in het NPO Radio 1-programma ‘De Perstribune’ al bekend gemaakt dat Michiel Veenstra de ‘Online Radio Ambassadeur 2018’ is geworden. Tijdens de awardshow kreeg hij van de Hilversumse Mediawethouder Wimar Jaeger de prijs uitgereikt.