Home Landelijke radio Gordon: “Uitspraken over ‘potenrammen’ uit verband getrokken”

Gordon: “Uitspraken over ‘potenrammen’ uit verband getrokken”

Volgens Gordon zijn zijn uitspraken over het ‘potenrammen’ uit z’n verband getrokken. In een interview bij radiozender 100%NL legde hij het verband tussen het ‘potenrammen’ door Islamitische jeugd en het niet draaien van zijn nieuwe plaat op 3FM en 538. In de plaat heeft hij het over het probleem rondom homo-acceptatie.

“De dj vroeg me of het probleem groter wordt door het te ontkennen. Daarop zei ik dat als de grote stations de maatschappelijke boodschappen zoals in mijn single te horen niet draaien, dan meedoen aan het groter maken van het probleem “, zo zei hij vanmiddag op Radio 538.

“Ik heb die single niet voor niks opgenomen natuurlijk. Het zou mooi zijn als veel mensen het horen. Stel nou dat Marokkanen deze plaat allemaal mee zouden zingen in de discotheek, dat zou toch mooi zijn?”

Volgens Gordon stuurde Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur van Radio 538, hem een e-mail over de zaak. “Hij schreef: ‘je hebt een domme uitspraak gedaan’. Als ik dom was geweest, dan had ik nooit deze plaat opgenomen natuurlijk.”

Vorig artikelRadio 1 sluit het jaar af met conference van Vincent Bijlo
Volgend artikelClassic FM binnenkort te ontvangen via de satelliet