Home Landelijke radio Gordon laat grootste kerstboom weer branden

Gordon laat grootste kerstboom weer branden

Gordon heeft vanmorgen in het 3FM-programma Giel toegezegd het resterende bedrag te betalen om de Gerbrandytoren in IJsselstein weer om te toveren tot kerstboom.

De zanger was te gast bij Giel Beelen en die belde met Ton Westland, voorzitter van Stichting Kerstboom. Westland zei dat er nog een gat was van 6.000 euro, daarop haalde Giel de zanger over om iets goeds te doen voor de gemeenschap. Gordon zei er meteen bij dat hij ze ook wel de lampjes aan wilde komen steken. 

Westland wil hem daar graag aan houden. "Hij heeft toch ook mooie Kerstliederen in zijn repertoire?" Gordons management heeft Westland toegezegd te bekijken of de zanger 12 december aanwezig kan zijn in IJsselstein om de knop in te drukken en een paar liedjes te zingen. "Als dat lukt hebben we voor het eerst een bekende zanger erbij die betaalt voor zijn optreden."

Er was de laatste weken onzekerheid ontstaan over het wel of niet ontsteken van de grootste kerstboom in IJsselstein. Door de economische teruggang kwam er minder sponsorgeld binnen.