Home Landelijke radio Gijs Staverman: “Ik ben vergroeid met radio”

Gijs Staverman: “Ik ben vergroeid met radio”

Gijs Staverman  is vergroeid met radio en denkt voorlopig nog niet aan opstappen bij Q-music. Dit zegt de dj tegen BuzzE. "Misschien ga ik nog wel heel wat anders doen, maar ik kan me voorstellen dat ik altijd bij Q blijf."

Staverman geeft aan erg loyaal te zijn aan een station waar hij bij past. Eerder werkte hij tien jaar voor Veronica. "Ik ben niet zo'n zenderhopper, ik ben loyaal aan het station waar ik me lekker bij voel, en Q is dat station. Het is heel positief en 'good feeling', wat precies bij mijn denkwijze past." Toen Veronica FM verder ging als Yorin FM voelde Staverman zich minder prettig bij het station: "Het was niet mijn favoriete radioperiode." Eerder zei Wouter van der Goes al dat creatieviteit bij Yorin FM werd doodgemaakt.

Als hij moet kiezen tussen radio en televisie dan kiest hij voor radio. "Radio zit in mijn hart. Het klinkt wat suf om te zeggen dat radio mijn kindje is, maar het is wel zo. Radio maken kost me geen enkele moeite, want dat zit zo in mijn bloed. Daar ben ik mee vergroeid."