Home Landelijke radio Gijs 2.0 nieuw lunchprogramma op Radio 2 met Gijs Staverman

Gijs 2.0 nieuw lunchprogramma op Radio 2 met Gijs Staverman

Het lunchprogramma van Gijs Staverman op Radio 2 gaat Gijs 2.0 heten. Op 2 januari maakt de dj zijn eerste uitzending van het dagelijks het lunchprogramma tussen 12:00 en 14:00 uur.

Gijs 2.0 wordt een vernieuwend en positief lunchprogramma waarvan muziek en het gesprek van de dag de belangrijkste ingrediënten zijn. Naast muziek praat Staverman de luisteraar bij over wat er in de wereld gebeurt op het gebied van actualiteit en entertainment.

In juli werd bekend dat Gijs Staverman de overstap naar Radio 2 maakt. Hij presenteerde tot voor kort een dagelijks programma bij Q-Music, bij Radio 2 volgt hij Frits Spits op. Gijs Staverman staat te popelen om aan de slag te gaan op Radio 2: "Het is wat ik het liefst doe: radio maken en ik heb enorm veel zin om te beginnen met Gijs 2.0. Het wordt het vrolijkste lunchprogramma van de Nederlandse radio, daar ben ik van overtuigd.  De luisteraar moet er een prettig gevoel aan overhouden en is na Gijs 2.0 weer helemaal bijgetankt en klaar voor de rest van de dag."

Gijs Staverman is al ruim twintig jaar te horen op de landelijke radio. Hij begon zijn carrière bij Veronica waar hij verschillende programma's presenteerde, waaronder een aantal hitlijsten. Later ging hij commercieel bij Veronica FM en toen dat werd omgedoopt in Yorin FM bleef hij bij de zender werken. Hier presenteerde hij onder meer de middagshow.

In 2006 werkte Staverman een tijdje voor RTL FM, waarna hij overstapte naar Q-Music waar hij elke werkdag te horen is tussen 10:00 en 13:00 uur.
Foto: Laurance Otten