Home Landelijke radio Giel Beelen zondagavond in Carré vanwege jubileum ochtendshow

Giel Beelen zondagavond in Carré vanwege jubileum ochtendshow

Het tienjarig jubilieum van GI:EL, de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM, wordt komend weekend gevierd in Carré. Beelen staat zondag 26 oktober met een avondvullend programma in het Amsterdamse Theater.

"Eerlijk gezegd wilde ik het helemaal niet vieren", zei Giel dinsdagavond in De Wereld Draait Door. "Maar het begon toch te knagen. Ook naar de medewerkers van de ochtendshow toe, want het is echt een topteam."

Het feest in Carré moet een theatershow worden, gepresenteerd door Beelen. Tijdens de feestelijke avond komen veel bekende artiesten uit het programma van Beelen langs voor een optreden.

Startdocument
De ochtendshow van Giel Beelen startte op 17 mei 2004 als opvolger van Rob Stenders, die naar Yorin FM vertrok. Het moest een show worden die 'afwijkt van alle ochtendshows die er tot dan toe waren', zo blijkt uit het startdocument dat Marc de Hond online heeft gezet op zijn website.

Eerder dit jaar vierde Beelen het tienjarig bestaan van zijn ochtendshow al met het wereldrecord radiomaken. Ook maakte oud 3FM-dj Marc de Hond een documentaire over Beelen.

Vorig artikelHelemaal Haandrikman en De Heer ontwaakt! vallen net buiten de boot voor de RadioRing
Volgend artikelOpbrengsten TMG dalen met 6.6 procent, Radio Veronica krijgt de tijd