Giel Beelen heeft voor de tweede keer in een week tijd zijn programma op NPO Radio 2 gemist. Even na 4 uur belde Rick van Velthuysen naar de dj, maar de telefoon werd niet beantwoord. Vervolgens heeft Rick twee uur extra radio gemaakt. “Giel heeft me gisteren nog plechtig beloofd dat dit niet meer zou gebeuren”, zei Rick.

Afgelopen vrijdag miste Giel ook al zijn programma, omdat zijn telefoon niet in de lader zat. Hierdoor ging zijn wekker niet af. “Hoe frustrerend is het dat je niet kunt bellen”, reageerde Giel toen onderweg naar de studio. Hij was vrijdag uiteindelijk om half 6 in de studio om zijn programma af te maken.

Vandaag miste Giel zijn hele show. “Ik ga er gemakshalve maar vanuit dat z’n telefoon weer uitgevallen is”, zei Rick. “Maar toch maak je je ergens dan wel weer zorgen. Je denkt bij jezelf: het kan toch niet zo zijn dat je nu grappen zit te maken, terwijl er allemaal dingen aan de hand zijn die je liever niet wil.”

Begeven

BNNVARA heeft inmiddels gereageerd. “Giel zijn telefoon liet hem vorige week al in de steek, en heeft het vannacht helemaal begeven”, zegt een woordvoerder. “Hierdoor heeft hij tot zijn spijt zijn show niet kunnen presenteren, wat we erg vervelend vinden voor zijn luisteraars. Natuurlijk spreekt BNNVARA hierover vandaag met Giel, maar over de inhoud hiervan doen we verder geen mededelingen.”

Foto: Videostill NPO Radio 2