Home Landelijke radio Giel Beelen, Rob Stenders en Lindo Duvall live op Tilburgse Kermis

Giel Beelen, Rob Stenders en Lindo Duvall live op Tilburgse Kermis

Giel Beelen (3FM), Lindo Duvall (Radio 538), Rob Stenders (3FM), Ewald van Liempt (Royaal FM), Roosmarijn Reijmer (3FM), Maurice Verschuuren (ex-Arrow Classic Rock), Bert van Lent (3FM), Frank van ’t Hof (Kink FM) en Domien Verschuuren (3FM) zijn live te horen tijdens de Tilburgse kermis op Kermis FM. Van 17 tot en met 26 juli zendt Kermis FM uit in Tilburg en omgeving op 107.0 FM en via internet.

Op Roze Maandag 20 juli komt de uitzending van de ‘Coen en Sandershow’ op 3FM live vanaf de kermis. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun programma in de studio van Kermis FM. De uitzending zal te volgen zijn tussen 16:00 en 19:00 uur op Kermis FM en 3FM.

Kermis FM doet verslag van de gebeurtenissen op de kermis en geeft bezoekers verkeers- en parkeerinformatie. "Zo hebben we ieder uur contact  met de politie over de actuele verkeerssituatie", zegt woordvoerder Martijn Planken. "Met de NS werken we samen om informatie te geven over de treintijden." Daarnaast is er ieder uur nieuws. "We willen de sfeer van de kermis bij de mensen thuis brengen en ze zo enthousiast maken om zelf naar de kermis te komen. Maar we willen ook vertellen hoe je het beste bij de kermis kunt komen."

Er komen verschillende bekende gasten naar de studio voor de kerk op de Heuvel in Tilburg om te praten over hun ultieme kermis-gevoel. Kermis FM gaat op vrijdag van start met Rogier van Oosterhout (bekend van Omroep Brabant) in de studio.

Kermis FM werkt samen met de BNN University. Studenten van de university gaan hun opleiding in de praktijk brengen en volgen alle gebeurtenissen op de kermis  van minuut tot minuut op Kermis FM en via de website.

Kermis FM is een idee van de stichting ActionRadio.nl en wordt gemaakt in samenwerking met de gemeente Tilburg. De stichting was vorig jaar ook al betrokken bij uitzendingen rond de Batavierenrace in Nijmegen.