Giel Beelen blijft bij Radio Veronica. Dat zegt de ochtend-dj nadat geruchten rondgingen dat hij vertrekt. Jeroen Kijk in de Vegte zei op NPO Radio 2 dat er ‘insiders’ zijn die zeggen dat Giel stopt.

Jeroen Kijk in de Vegte vertelt op Radio 2 over Giel Beelen en Sky Radio

“Dit komt nu van een paar kanten naar mij toe. Dat Giel Beelen er deze zomer al mee stopt op Radio Veronica. En Lex Gaarthuis volgt hem op”, zei de Radio 2-dj vanochtend.

Talpa Radio, waar Radio Veronica onder valt, ontkent het gerucht en ook Giel reageerde een paar uur later ook. “Tja ik hoor ook de verhalen dat ik gevraagd ben om na de zomer de ochtendshow op Radio 2 te vervangen… Maar heb besloten om bij Radio Veronica te blijven.”

Sky Radio

Kijk in de Vegte zei ook dat Johnny de Mol het ochtendprogramma op Sky Radio gaat doen. “Een outsider, iemand die niet heel erg radiominded is. Maar misschien wordt het daardoor juist een heel verrassend programma.”

Talpa Radio ontkent ook dit gerucht. Al is in het verleden wel gebleken dat een ochtendshow op Sky Radio een mogelijkheid is. Mattie & Wietze waren er ooit voor in de picture en ook Beau van Erven Dorens was ervoor in de running.

Foto: Michel Schnater | VARA