Home Landelijke radio Giel Beelen en Marc de Hond overdag op 3FM

Giel Beelen en Marc de Hond overdag op 3FM

Giel Beelen en Marc de Hond zullen vanaf 1 september 2003 in de dagprogrammering van 3FM te horen zijn. Eerder werd al bekend dat ook Claudia de Breij te horen zal zijn. Ruud de Wild en Rob Stenders blijven de kopstukken op het publieke popstation.

Dat liet Jello Koolstra, directeur radio van de NCRV, gisteren weten in het discussieprogramma Salon Fantasio van het Popinstituut. Ook zendercoordinator Florent Luyckx van 3FM zat aan tafel. Hoe laat Giel Beelen en Marc de Hond te horen zullen zijn in de nieuwe programmering zei hij er niet bij.

Voor welke omroep Marc de Hond gaat werken is nog onduidelijk. De NCRV heeft geen zendtijd in de dagprogrammering op 3FM. In een reactie die Marc op ons Radioforum geeft zegt dat hij niks kan ontkennen of bevestigen. “Maar àls ik op 3FM presenteer doe ik dat voor de NCRV”, aldus Marc.

Ook Erik de Zwart, directeur van Noordzee FM, naamt deel aan de discussie. Ook hij deed een opvallende uitspraak. “Ik ben tegen een commercie-vrij 3FM. Stel dat 3FM een bepaalde doelgroep goed weet te bereiken, dan moeten de adverteerders daar op in kunnen springen. Anders zou dat slecht zijn voor de radio.”